Друк

Чуйні слова вітань напередодні 8 березня пролунали в домівках наших полеглих захисників

.

Кожна жінка заслуговує щирі слова в свою адресу не тільки в свято, а і кожного дня. В передчутті чудового свята весни, голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк спільно з головою районної ради Дмитром Рудницьким особисто відвідали та привітали дружин та матусь наших воїнів, що загинули, захищаючи Україну в зоні АТО.

«Свято має зайти в будинок до кожної жінки, ми не маємо права залишити вас без уваги в такий день. Звичайно ж ми не в силах повернути вам сина, не в силах змінити долю, але єдине, що ми від усього серця хочемо – запевнити вас: ви не одні, розраховуйте на нашу підтримку та допомогу. Бажаємо вам терпіння, щастя, здоров'я. Тримайтеся, знаходьте у собі сили жити далі та пишайтеся своїм сином. На таких сміливцях тримається наша країна», - зазначив у привітальному слові Володимир Михнюк.

Дмитро Рудницький приєднався до вітань та додав: «Ми щиро вдячні вам за сина за відважного воїна, що не побоявся не сховався за спиною рідних, а пішов на захист держави. В цьому ваша заслуга, ви виховали справжнього патріота, найкращого сина України. Бажаємо вам жіночої мудрості, яка допоможе вам впоратися з усім, що приготувала для вас доля. Звертайтеся до нас, якщо є якісь труднощі чи проблеми, ми завжди готові допомогти. Ви не одна!»

В переддень 8 березня, в очах кожної вбитої горем мами, з'явився промінчик щастя, радості. Хіба може бути щось приємніше?
Жінки щиро дякували за привітання, за допомогу та підтримку, адже дуже важливо в такий час, за таких обставин знати, що їх не забувають, а пам'ять про полеглих синів живе в серцях кожного.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru