Друк

Жінка року - 2015

.

4 березня в районному Будинку культури с. Ярунь відбулося урочисте нагородження жінок, пишатися якими повинен кожен з нас.

В тринадцятьох номінаціях були обрані кращі жінки району.

 

 

Переможниці номінацій наступні:

  • «Дух творчого пошуку» - Зінаїда Ляхович,
  • «Земний янгол» - Ніна Тихончук,
  • «Афіна Звягельщини» - Ірина Нагірняк,
  • «Талант року» - Валентина Случак,
  • «Відданість громаді» - Тамара Мосійчук,
  • «Берегиня роду» - Людмила Шальонська,
  • «Її руки пахнуть хлібом» - Віра Кирпонос,
  • «Опора промисловості» -Лариса Кутковець,
  • «Дбайливе серце» - Аліна Матвійчук,
  • «Зірка спортивного олімпу» - Тетяна Лавренчук,
  • «Служіння району» - Валентина Андрощук,
  • «Бізнес-леді» - Алла Томчук,
  • «Успішний керівник» - Валентина Гальчук.

Цього дня без уваги не залишилася жодна жінка, чудовою ідеєю організаторів заходу було дарувати кожній жінці, що заходила до зали квіти, тим самим даруючи кожній посмішку та прекрасний настрій.

Наталія Даниленко, голова районної ради жінок та ініціатор проведення конкурсу, відкривала концерт словами вдячності за підтримку у проведенні цієї величної події районну державну адміністрації під керівництвом Володимира Михнюка та голову районної ради Дмитра Рудницького. «Мені дуже приємно що за стільки років це свято ожило і ми всі при цьому присутні. Хочу привітати всіх жінок з нашим спільним святом, нехай віра у себе не згасає в очах кожної, нехай кохання оточує нас та не покидає. Щастя, радості, тепла та справжніх чоловіків поруч. Дякую за те, що прийшли».

«Доброго дня, я чомусь завжди дуже хвилююся виступати перед жінками, це дуже відповідальна місія, хочеться багато всього вам побажати, але головне - це щастя, я завжди говорю «я не знаю, що таке жіноче щастя, але я вам його бажаю!» Шлях до відзначання 8 березня був дуже довгим і дуже складним, але ми разом пройшли його і зараз це найкрасивіше свято весни, свято всіх жінок. Бажаю вам миру, злагоди і кохання в родині, нехай оточують вас тільки хороші люди і дарують вам найприємніші емоції. З святом, дорогі жінки!» - виступив Володимир Михнюк.

«Я не хвилююся, а навпаки дуже радий, я радий бути з вами, бути в такому чудовому оточенні. Любі наші жінки, залишайтеся завжди усміхненими, нехай кожен день приносить вам стільки радості як сьогодні, нехай свято буде з вами кожного дня! Також від усіх чоловіків ми вітаємо Наталію Володимирівну з цим прекрасним святом! Дякуємо за цей чудовий концерт який ви організували, це величезна і клопітка робота, ви вклали сюди душу, і це помітно. Завдяки вашій відданості роботі, вашому нестримному бажанню зробити цей день кращим, ми тут усі зібралися і отримуємо колосальне задоволення від концерту, щиро вам вдячні!», - привітав жінок Дмитро Рудницький.

Розпочалось урочисте дійство з вручення матерям почесного звання, державної нагороди «Мати-героїня». Отримали нагрудний знак жителька села Анета - Наталія Гончарук, яка народила та виховала 5 дітей; жителька села Багате - Марія Ожогова, мама 5 дітей; жителька села Кожушки - Олена Станьова, що стала мамою 7 разів. Вручити почесний знак та привітати мам зі святом були запрошені голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький.

Переможцям конкурсу в усіх номінаціях були вручені статуетки, що символізують жінку в творчому розкриллі, наснажену успіхами, любов'ю, силою і вірою. Нагороджували жінок - голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, керівник апарату районної державної адміністрації Михайло Гайдаєнко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Антипчук, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Валерій Папенчук, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Ткачук.

Творчою окрасою заходу були вокальні та танцювальні колективи району. Завершальною частиною заходу був виступ Валентини Подкаури з піснею «Як у нас на Україні», що супроводжувався танцювальним номером колективу с. Кикова.

Приємна атмосфера, щирі привітання та проникливі виступи не залишили нікого байдужим, кожна жінка в цей день відчула себе в центрі уваги та отримала приємні емоції, результат перевершив всі очікування, а осад щастя залишився в серці кожної!

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6217-zhinka-roku-2015#sigProGalleriaf6803bee02
joomlamodniyportal.ru