Друк

Нарада в міському центрі зайнятості

.

25 лютого заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко взяла участь у нараді у Новоград-Волинському міському центрі зайнятості, на якій було презентовано стратегію модернізації та розвитку Державної служби зайнятості на 2016-2020 роки.

На нараді піднімалися такі питання: планові зміни, підвищення якості обслуговування, раціонального використання фінансових ресурсів фонду, підвищення кадрового потенціалу служби, активізація міжнародного співробітництва.

В планах центру зайнятості стоїть покращення умов праці, удосконалення комунікацій між учасниками ринку праці та забезпечення прозорості та відкритості діяльності, розширення інформації про попит на робочу силу, розробка та впровадження нового єдиного інформаційного ресурсу служби, адаптованого до нових вимог суспільства, створення в онлайн доступі електронної бібліотеки.

Також говорили про покращення кадрового потенціалу, удосконалення системи заохочення, забезпечення працевлаштування та впровадження нових підходів щодо повернення шукачів роботи до активної зайнятості.

Домовилися також з головами сільських рад про активну та тісну співпрацю, задля надання робочих місць безробітним, обговорили труднощі з якими зустрічаються працівники та методи їх вирішення. Адже на даний момент на обліку багато безробітних, включаючи і демобілізованих учасників АТО і до кожного потрібен свій підхід.

Центр зайнятості поставив для себе багато цілей яких вони прагнуть досягти аби вийти на міжнародний рівень. Працівники завжди відкриті до діалогу і готові допомогти, завжди працюють на результат та покращення своєї роботи. Дуже хороший та спрацьований колектив - підтвердили присутні на нараді.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6159-narada-v-miskomu-tsentri-zajnyatosti#sigProGalleriae17b2bb5b8
joomlamodniyportal.ru