Друк

Нарада директорів шкіл в Городниці

.

24 лютого 2016 року на базі Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась нарада керівників шкіл, на якій розглядалось питання: «Роль сучасних інформаційних технологій у роботі освітнього округу».

По даному питанню виступили: начальник відділу освіти О.А.Антипчук та директор Городницької ЗОШ С.В. Гончаренко. Керівники шкіл мали змогу ознайомитись з використанням сучасних інформаційних технологій в навчально-виховному процесі школи.

Вчителі фізики Касьян В.О. та Борбенчук Л.О. провели презентацію мультимедійного та цифрового вимірювального комплексів кабінету фізики. Допомагали вчителям проводити лабораторні дослідження учні 9-11 класів.

Сьогодні інформаційні технології використовуються не тільки в навчально-виховному процесі, але і забезпечують ефективну взаємодію об'єктів управління. Про переваги використання хмарних технологій для створення інформаційної структури управління та організації дистанційного навчання у школі говорила інженер-електронік РМЦ Майдюк І.С. У кінці свого виступу запропонувала учасникам майстер-клас по реєстрації поштового акаунту gmail.com та користавання Google-диском.

Керівники шкіл відвідали шкільний історико-краєзнавчий музей, екскурсію по якому провели учні навчального закладу під керівництвом вчителя історії Білоніг Н.Г.

Новоград-Волинський РМЦ

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6156-narada-direktoriv-shkil-v-gorodnitsi#sigProGalleriae227a235c6
joomlamodniyportal.ru