Друк

Військова служба за контрактом набирає популярності

.

25 лютого до навчальних центрів міст Житомир, Полтава, Десна та інших, відправляться 23 військовослужбовці, що вирішили присвятити життя контрактній службі.

Серед них також на цей відповідальний крок наважилися і дівчата, які після навчання, яке триватиме до двох місяців, проходитимуть службу у сфері медицини та зв'язку.

З Новоград-Волинського військкомату новобранці поїдуть до Житомира де їх розподілять по групах відповідно до спеціальностей і відправлять до навчальних центрів. Після того як курсанти пройдуть курс навчання вони повернуться до відповідних військових частин.

Привітати та подякувати курсантам до військового комісаріату прибула заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, яка висловила слова вдячності за такий нелегкий вибір, за сміливість та патріотичність. «Від себе та від голови райдержадміністрації бажаю вам успіхів та терпіння».

Дякую дівчатам, що в цей нелегкий для країни ви не залишаєтесь осторонь, нехай у ваших домівках на вас завжди чекає ваша любляча родина, а наші захисники будуть для вас підтримкою та опорою. Бажаю нам усім перемоги аби нарешті в країні закінчилася війна і в руках ви тримали тільки навчальну зброю. Дякую за ваш вибір!»

Служіння за контрактом сміливий та відповідальний крок, на який ідуть тільки справжні патріоти, нехай береже їх Господь та в усьому допомагає, завдяки таким сміливцям не здається і Україна. Дякуємо за вибір служити народу України!

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6154-vijskova-sluzhba-za-kontraktom-nabirae-populyarnosti#sigProGalleria7df6856039
joomlamodniyportal.ru