Друк

Барвистий вінок досвіду Гірківської ЗОШ І-ІІ ступенів

.

У народі кажуть: «Віночок вити – життя любити». Саме таким різнобарвним вінком гостинності, життєлюбності, творчості зустрічали вчителів-словесників 17 лютого у Гірківській ЗОШ І-ІІ ступенів під час районного семінару «Шляхи підвищення якості навчальних досягнень учнів з предметів філологічного напрямку».

Першу квітку до великого вінка досвіду роботи школи вплів її директор Смоляр В.І., який презентував діяльність закладу, його традиції та досягнення.

Продовжили майстерно вити вінок учителі-словесники школи Смоляр О.В. і Роюк Л.О., запропонувавши колегам інтегрований урок української та російської мов у 9 класі з теми «Безсполучникове речення. Систематизація й узагальнення вивченого».

Ще однією яскравою квіткою у вінку досвіду стала літературно-музична композиція «Любове моя, Україно!», змістовно підготовлена спільними зусиллями Смоляр О.В., Роюк Л.О., Лагасюка Ю.О., Годун В.Б., Кришталь І.А.

Неповторною квіткою стала виставка учнівських та вчительських робіт «Натхнення і краса», де приємне здивування в гостей викликали вишиванки вчителя математики Коренчука Ю.В. та паперові вироби членів гуртка «Вправні рученята».

У роботі круглого столу взяла участь координатор Всеукраїнської гри «Соняшник» в районі Петровська А.С., вчитель української мови та літератури Наталівської ЗОШ І-ІІ ступенів, яка вплела до вінка ще одну квітку – соняшник, розповівши колегам про умови проведення гри та продемонструвавши буктрейлер на відповідну тематику.

Учитель української мови та літератури Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів Маус І.М. поділилася власним поглядом щодо пошуку шляхів підвищення якості навчальних досягнень учнів на своїх уроках, доповнивши великий вінок досвіду роботи Ярунського освітнього округу.

Підсумки спільної роботи підбила методист РМЦ Рошка С.П., яка ознайомила з рейтингом навчальних закладів за результатами участі в ІІ етапі олімпіад з української мови та літератури, російської мови та літератури, мовно-літературних конкурсів; проаналізувала якість виконання учнями завдань районних олімпіад та закликала до обговорення ряду актуальних питань щодо участі в педвиставці, підготовки до атестації, ДПА та ЗНО.

Нехай же щороку все новими та яскравішими квітами досвіду педагогічної діяльності поповнюється чудовий педагогічний вінок Гірківської школи.

Новоград-Волинський РМЦ

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6134-barvistij-vinok-dosvidu-girkivskoji-zosh-i-ii-stupeniv#sigProGalleria69687239e0
joomlamodniyportal.ru