Друк

Влада за роботою

.

На минулому тижні:
Заступник голови РДА Н.В. Даниленко провела засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги громадянам, засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги.

Взяла участь у заходах з нагоди Дня Соборності України на кордоні Житомирської та Рівненської областей.

Начальник управління АПР провів виїзд до ДП Городницький держлісгосп з питань видачі ліцензії на полювання на мисливських тварин, провів виїзд до Малоцвілянської сільської ради та Городницької селищної ради з питань надання практичної та методичної допомоги у ведені агропромислового виробництва, виїзд до ТОВ „Труд" з питань надання у користування земельної ділянки для ведення підсобного сільського господарства, виїзд у м.Житомир до ОДПІ ГУ ДФС в Житомирській області для отримання електронних цифрових підписів для подання звіту по ЄСВ.

Начальник управління праці приймала участь у засіданні комісії з надання одноразової грошової допомоги громадянам, участь у нараді з керівниками структурних підрозділів та відповідальними працівниками управління, участь у засіданні комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та персоніфікованого обліку в ЄДАРП, які мають право на пільги.

Начальник відділу освіти провів наради з працівниками апарату відділу, районного методичного центру, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, районного центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді, нараду з питань підготовки фінансових розрахунків щодо організації харчування учнів у І півріччі 2016 року за рахунок місцевого бюджету.

Начальник служби у справах дітей провів профілактичний рейд на території Кленівської сільської ради, влаштував дітей в обласний санаторій „Лісовий берег".

Завідувач сектору сім'ї, молоді та спорту – виїздив у м.Житомир для здійснення електронного підпису та печатки сектору, взяв участь у проведенні матчів 5 туру відкритого чемпіонату району з фут залу, отримав в управління ОДА посвідчення та нагрудні знаки для 3 жінок, жителів району, яким присвоєно почесне звання „Мати-героїня".

Завідувач архівним сектором – організувала виставку архівних документів до Дня Соборності України.

Директором районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді обстежено матеріально-побутові умови сімей гр. Б., Г., К. з метою здійснення контролю за цільовим використанням державної соціальної допомоги при народженні дитини, обстежено матеріально-побутові умови сім'ї одинокої матері гр. У. у с. Олександрівка. Здійснено початкову оцінку потреб осіб К. та О. в с. Чижівка, які зазнали насильства в сім'ї, здійснено початкову оцінку потреб осіб К. та Н. в с. Наталівка, які зазнали насильства в сім'ї.

Директором територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського - проведено семінар–нараду з соціальними робітниками та працівниками які надають платні соціальні послуги; Пролонговано договори щодо надання соціальних послуг з одинокими громадянами по Киківській сільській раді; розглянуто звернення громадян району щодо надання гуманітарної допомоги одягом та взуттям.