Друк

Долучайтеся онлайн до Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя». ПРОГРАМА

.

02 березня проходитиме другий день Всеукраїнського форуму «Україна 30. Розвиток правосуддя», який сьогодні стартував у Києві.
 
Сектор правосуддя є чи не одним з найважливіших для демократичної держави. Це саме та система, яка має гарантувати всім — і бізнесу, і громадянам — що їх право на справедливість отримає увагу та не буде проігнороване.
.
Але правосуддя, це не тільки про систему права. Верховенство закону, а також захист та повага до прав кожної людини не можуть бути досягнуті без активної ролі суспільства та його правової обізнаності.
.
Розвиток правосуддя, це також про розвиток законодавства, яке відповідає потребам суспільства, включно із використанням міжнародних правових стандартів в національному законодавстві. Це й розвиток професійних спільнот, і кожного з їх членів. Це — зусилля спрямовані на посилення довіри суспільства до судів та правоохоронних органів, та підвищення правової культури суспільства.
.
Упродовж форуму представники української влади — Офіс Президента, Уряд, народні депутати — разом із представниками міжнародної спільноти та профільних експертів обговорять роль та місію Конституційного та Верховного судів, а також — проєкт нового Кримінального кодексу та перспективи рекодифікації цивільного кодексу України..
.
.
Другий день форуму відкриє Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук. Планується обговорити такі теми:

.

І сесія — РЕКОДИФІКАЦІЯ ЦИВІЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ

.

ІІ сесія  ПРОЕКТ НОВОГО КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ

.

Також у режимі онлайн до форуму долучаться Президент України Володимир Зеленський та Шарль Мішель

Президент Європейської Ради.

.

Прямі трансляції проходитимуть на сайті: https://ukraine30.com
.
.
На Facebook: facebook.com/Forum.Ukraine30/
.
Приєднуйтесь до нас:
.