Друк

Представлення голови райдержадміністрації

.

Сьогодні відбулось офіційне представлення голови райдержадміністрації Сергія Литвинчука, якого згідно  розпорядження ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №469/2019-рп призначено головою Новоград-Волинської районної державної адміністрації Житомирської області. Представити активу району нового керманича приїхав заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Градівський. 
 
Литвинчук Сергій Анатолійович - голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації
 Народився 2 червня 1980 року у с. Удрицьк, Дубровицького району, Рівненської області. Освіта повна вища, закінчив у 2004 році Національний аграрний університет, спеціальність "лісове господарство"(інженер лісового господарства).
 
Відбулося представлення на черговій сесії районної ради за участі активу району.
Пан Градівський побажав йому  натхнення, успіхів на новій посаді. Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко привітала новопризначеного голову з початком цього відповідального періоду від усіх працівників адміністрації та побажала перш за все сил в цей нелегкий період, керівник сільськогосподарського підприємства"Птахівник" Валентина Гальчук приєдналась до привітань та побажала плідної та якісної роботи на благо народу України.
Також з  привітальним словом виступили заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович та секретар міської ради Олена Пономаренко,  які відзначили, що наша держава переживає зараз важкі часи, тому сьогодні як ніколи необхідна єдність всіх гілок влади і суспільства в цілому.
На завершення у своєму виступі новопризначений  керівник району Сергій Анатолійович  наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування  та громадськістю району. Затим, після вручення подарунків та обміном привітань у звичному режимі розпочала свою роботу сесія районної ради з новими обличчями в президії.