Друк

На свято всі будуть з крашанками та пасочками

.

 Напередодні Великодня працівники територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району відвідали підопічних установи за місцем проживання.

За підтримки приватних підприємці міста та району - ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», СТ «Городницький  хлібозавод», - усі пенсіонери, які перебувають на обліку у територіальному центрі отримали великодні пасочки. Від пенсіонерів звучали слова вдячності перш за все за повагу і турботу.

Соціальні робітники, приклавши немало зусиль, з повагою і турботою допомогли підготувати помешкання найстарших мешканців району до світлого свята. Для спокійного святкування багатьом із них вже посаджені городи.

Не залишилися без уваги і мешканці Лебедівського стаціонарного відділення, для них ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» виділив благодійно великодні пасочки, СТОВ «Птахівник» - яйця. На свято всі будуть з крашанками та пасочками, а кухарі відділення приготують святковий обід.

22 квітня працівники відділення соціально-побутової адаптації запрошують усіх бажаючих до клубів активного довголіття всіх пенсіонерів  Ярунської сільської ради та смт Городниця на свято «Великдень всіх нас на гостини просить» з конкурсами на кращий великодній кошик.

Територіальний центр щиро вітає зі святом світлого Христового Воскресіння і висловлюємо подяку за взаєморозуміння та підтримку усім небайдужим.

Директор терцентру                                            
Н.Ф.Івасів