Друк

Верховна Рада України відзначила начальника відділу соцзахисту району

.

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський та перший заступник начальника Юрій Оханський вручили грамоту Верховної Ради України начальниці відділу № 1 Управління соціального захисту населення Звягельської РВА (м. Баранівка) Наталії Лисюк.

Наталія Володимирівна нагороджена грамотою за заслуги перед українським народом, за вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України вона долучилась до надання допомоги у гуманітарному штабі при Баранівській міській раді: плела маскувальні сітки, надавала гуманітарну допомогу продуктами харчування, займалася складанням медичних засобів та засобів гігієни у гуманітарні набори. При масовому прибутті на територію Баранівської територіальної громади внутрішньо переміщених осіб, жінка організовувала роботу щодо вчасної видачі довідок та призначенні допомоги на проживання та залучала для цього усі наявні людські ресурси.

Також Наталія Володимирівна відгукнулася на прохання взяти під опіку багатодітну родину Грушецьких з числа внутрішньо переміщених осіб. Досі надає їм всебічну підтримку і допомогу (підключення світла до будинку, забезпечення паливом). Вона особисто зверталася до різних волонтерських організацій з метою забезпечення цієї родини меблями, продуктами харчування, одягом, взуттям, підгузками, дитячим харчуванням, постільною білизною, засобами гігієни тощо.

Вітаємо Наталію Володимирівну із заслуженою нагородою та бажаємо подальших звершень, сил та наснаги, а також міцного здоров'я та мирного неба.

Пишаємось!