Друк

Психологічна і правова допомога онлайн упродовж першого року після повномасштабного вторгнення рф в Україну

.

Команда Вектор прав людини/Human Rights Vector NGO підготувала «Довідник провайдерів, які надають психологічну та правову допомогу постраждалим від війни РФ проти України».

 

 

Це частина друга публікації «Психологічна і правова допомога онлайн упродовж першого року після повномасштабного вторгнення РФ в Україну».

 

Ця публікація буде корисна людям, які шукають допомогу для себе чи своїх близьких та знайомих, а також спеціалістам(-кам), які таку допомогу надають для ознайомлення з досвідом колег(-жанок), налагодження партнерств.

 

Нагадуємо, що нещодавно була опублікована також частина перша згаданої публікації «Короткий огляд потреб надавачів провайдерів психологічної та правової допомоги» на українській та англійській мовах.

 

Публікацію підготовлено ГО «Вектор прав людини» в межах проєкту «Психологічна та правова допомога задля реагування та пом’якшення наслідків війни в Україні», що отримує підтримку від Форуму громадянського суспільства Східного партнерства Eastern Partnership Civil Society Forum для членів і фінансується Європейським Союзом у межах підтримки громадянського суспільства в регіоні.

 

Усього у цій збірці детально описані 31 ініціатива та лінії допомоги з державного і недержавного секторів, які взяли участь в опитуванні ГО «Вектор прав людини» та розповіли про свою діяльність.