Друк

Робоча зустріч із представниками старостинських округів, управління соціального захисту населення та Пенсійного фонду

.

31 січня, за дорученням начальника районної військової адміністрації Івана Туровського, пройшла робоча зустріч на території Ємільчинської громади.
Нараду провів перший заступник начальника РВА Юрій Оханський та голова Ємільчинської селищної ради Сергій Волощук.

Юрій Оханський у своєму виступі наголосив: «Ми маємо обговорити всі аспекти цієї реформи та допомогти одне одному працювати ще краще».

Серед присутніх у залі були заступники голови селищної ради, уповноважені особи громад, які відповідальні за прийом громадян з питань отримання субсидій та пільг Ємільчинської та Барашівської громад, а також представники відділу обслуговування №5 головного управління Пенсійного Фонду України в Житомирській області і управління соціального захисту населення.

На зустрічі представники старостатів мали змогу поставити питання головному спеціалісту відділу обслуговування громадян №5 (сервісного центру управління обслуговування громадян) ГУ ПФУ в Житомирській області Тетяні Строй.

Тетяна Володимирівна розповіла, як потрібно подавати документи, правильно оформляти заяву та декларацію, а також – обговорили роботу з програмою «Соціальна громада».

Окрім того, до слова запросили заступника начальника управління соціального захисту населення Новоград-Волинської РВА Наталію Максимчук. Вона розповіла про досвід роботи щодо питань призначення пільг та субсидій.

На завершення голова селищної ради Сергій Волощук додав: «Кожен на своєму місці має пам’ятати: ми працюємо для людей і маємо робити все, аби вони не відчули змін і могли так само легко оформити субсидії та пільги на місцях».

Нагадаємо, нещодавно відбулась онлайн нарада, де говорили про всі нововведення щодо питань надання та призначення житлових пільг та субсидій. Там вирішили відвідати з робочим візитом громади.