Друк

Перший віцепрем'єр-міністр-Міністр економіки України Юлія Свириденко приїхала в Новоград-Волинський

.

Сьогодні, 22 вересня, пройшло засідання асоціації "Укрлегпром". На нього завітало чимало важливих гостей.

зокрема  Перший віцепрем'єр-міністр-Міністр економіки України Юлія Свириденко та перший заступник міністра економіки Денис Кудін, начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, заступник начальника військової адміністрації Віктор Градівський, начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, секретар міського голови Оксана Гвозденко та керівники підприємств легкової промисловості.

Розглянули багато ключових питань:

- Співпраця Укрлегпрому з #EURATEX та європейсько-українською текстильною  ініціативою #EUTI;

-   Забезпечення потреб Міноборони  у 2023 році;

-   Законодавчі ініціативи Укрлегпрому;

-   Можливості грантової підтримки для Сектору;

-  Про бронювання військовозобов'язаних важливих технічних, дефіцитних професій, без котрих не може працювати підприємство.

Окрім офіційної частини була ще цікава екскурсія підприємством.

«Із дня повномасштабної агресії підприємства щоденно працювали  для надання допомоги. Дякую за запрошення. Я пам’ятаю, як ми дуже плідно співпрацювали. В перші дні війни Тетяна Леонідівна (прим. Тетяна  Ізовіт президент-голова правління Укрлегпром) зателефонувала і запитала чим може бути корисна. Дуже пишаюся вами та роботою, яка безперечно прискорює нашу перемогу. Почула всі ваші проблемні питання, буду старатись допомогти у їх вирішити», – подякувала Юлія Свириденко.

«Як підсумок - дякуємо за такий обізнаний діалог. Найближчим часом відбудеться наша спільна нарада за участю Міністерства оборони, де ми ще раз обговоримо всі ці питання. Дякую усім, хто знайшов час і долучився до нашого зібрання особисто чи онлайн. Ця зустріч дуже важлива для кожного з нас», – подякувала Тетяна  Ізовіт.

З цієї зустрічі до Президента України Володимира Зеленського поїде подарунок від ПрАТ "Едельвіка" – його вишитий портрет.