Друк

Юрій Оханський: "Діти мають навчатися у безпеці"

.


«Ми маємо забезпечити дітям безпечні умови для навчання. Всі ми розуміємо, що належне навчання можна здобути за шкільною партою, разом з однолітками, в конкурентному середовищі з реальним вчителем – не віртуальним. Звичайно, за умови абсолютної безпеки, як дітей, так і персоналу школи»,

– наголосив перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський.

Сьогодні Юрій Миколайович провів онлайн нараду з начальниками відділів та управлінь освіти громад. На нараді також були присутні: т.в.о начальника управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Савчук та начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Оксана Морозова. Обговорили наповненість вже працюючих шкіл та питання, що потрібно вирішити для переходу з онлайн навчання на офлайн.

Наразі із 202 закладів освіти на офлайн навчання перейшли вже 168 закладів. Ще декілька планують відкритись до 15 вересня 2022 р.

З  начальниками відділів освіти обговорили питання підвезення дітей, закупівлі автобусів та палива.

«На всі ваші питання буду намагатись знайти відповіді якнайшвидше. Наразі дякую за роботу, за позицію, за те - що робите все для того, аби покращити навчальний процес!», – підсумував Юрій Оханський.