Друк

Відбулася нарада з питань підготовки освітніх закладів до нового 2022/2023 навчального року

.

Сьогодні, 15 серпня, під головуванням першого заступника начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Юрія Оханського відбулася нарада з питань підготовки освітніх закладів до нового 2022/2023 навчального року з представниками ДСНС та Держпродспоживслужби.

Участь в засіданні також взяли співробітники окремих структурних підрозділів РВА.

У ході наради, учасники обговорили ряд питань, пов’язаних із організацією освітнього процесу в умовах воєнного часу, забезпечення наявності та належного стану укриттів та інших захисних споруд у закладах освіти (їх облаштування; забезпечення дотримання санітарного та епідемічного благополуччя у навчальних закладах).

Крім того, у ході засідання наради визначили проходження комісійного обстеження закладів освіти за участю представників ДСНС та Держпродспоживслужби Новоград-Волинського району. За результатами проведених обстежень будуть складені відповідні акти готовності та надіслані до Житомирської обласної військової адміністрації для прийняття відповідного рішення та видачу дозволу на відкриття школи.

Юрій Оханський зазначив: «Враховуючи воєнний стан, який продовжено до 21 листопада 2022 року, важливо створити повністю безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу. Перед керівництвом територіальних громад зараз стоїть завдання обладнати укриття всім необхідним до початку навчального року, згідно з рекомендаціями та висновками комісії. Всі ми повинні пам’ятати про те, що безпека дітей має бути на першому місці.»

joomlamodniyportal.ru