Друк

Відбулася щотижнева апаратна нарада

.

15 серпня 2022 року начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський провів щотижневу апаратну нараду за участю заступників начальника РВА, працівників апарату та керівників структурних підрозділів Новоград-Волинської районної військової адміністрації.

Керівники структурних підрозділів РВА поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.

У ході наради обговорено ряд питань, зокрема:

- щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема резерв житла в розрізі населених пунктів району;

- про комісійне обстеження закладів освіти до початку нового навчального року;

- про порядок відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення в аптечних кіосках Новоград-Волинського району;

- про ситуацію в соціальній сфері району по виплатам державних соціальних допомог.

Крім того, було розглянуто питання щодо розвитку сімейних форм виховання та здійснення контролю за дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях, у тому числі переміщених (евакуйованих) з інших областей.

За результатами наради начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський дав відповідні доручення.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/12435-vidbulasya-shhotyzhneva-aparatna-narada-15082022#sigProGalleria4ff4c988f6
joomlamodniyportal.ru