Друк

До уваги пільговиків Новоград-Волинського району!

.

Нарахування та виплата пільг ветеранам війни здійснювалась на центральному рівні згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 215 „Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану”.
 
Наразі державним підприємством «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України» виконуються роботи з реалізації процесу повернення електронних справ ветеранів війни до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, зокрема відновлення порядку нарахування пільг даним категоріям спеціалістами управління соціального захисту населення.
 
При цьому повідомляємо, що до реєстру виплати пільг, який формувався на центральному рівні згідно з постановою №215, за червень 2022 року не було включено вищезазначених пільговиків.
 
Із урахуванням викладеного зазначаємо, що нарахування пільг за червень 2022 року буде проведено управлінням соціального захисту населення Новоград-Волинської РДА в липні 2022 року після повернення електронних карток пільговиків в ЄДАРП, разом з нарахуваннями за липень.
 
Виплата нарахованих пільг за червень-липень 2022 року буде здійснена у серпні поточного року.
 
За інформацією управління соціального захисту населення Новоград-Волинської районної військової адміністрації