Друк

Офіційне звернення начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації В'ячеслава Авраменка

.

Шановні жителі Новоград-Волинського району!
 
Ніч в нашому районі пройшла спокійно. Були певні звернення стосовно сигнальних ракет, а також стосовно того, що на території району літають квадрокоптери. Обстрілів, бомбардувань чи бойових дій, на території району не виявлено.
 
Крім того, вночі були оголошені сигнали про повітряну небезпеку в м. Новоград-Волинський, в м. Баранівка та смт Ємільчине.
 
Територіальна оборона відпрацьовує всі поставлені перед нею завдання, блок пости якої виставляні в районі цілодобово несуть чергування спільно з поліцією, також сформовано багато добровольчих формувань, які проводять патрулювання та дивляться за правопорядком в містах, селищах та селах Новоград-Волинського району.
 
Звертаюся до вас з проханням зберігати спокій, не піддавайтеся паніці, дійте за інструкціями, відстежуйте повідомлення з перевірених джерел та не розповсюджуйте неперевірені дописи тому, що паралельно ведеться інформаційна війна, метою якої є посіяти паніку та хаос в нашій державі.
 
Дослухайтесь до сигналів оповіщення, і у разі виникнення загрози – прямуйте до місць укриття.
 
Віримо у Збройні Сили України, пишаємося ними та підтримуємо наших захисників. Зараз, як ніколи, маємо бути згуртованими. Разом ми переможемо!
 
Слава Україні!
 
Начальник Новоград-Волинської
районної військової адміністрації                                     В'ячеслав АВРАМЕНКО