Друк

У Баранівській міській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття першого дитячого будинку сімейного типу

.

19 січня відбулось урочисте відкриття першого дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ) в Баранівській міській територіальній громаді Новоград-Волинського району. Привітати маму-виховательку Галину Левицьку та дітей приїхали голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко,

заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Юрій Оханський, голова Баранівської міської територіальної громади Олександр Мігей, депутати та друзі сім’ї.

Після урочистої частини мама-вихователька Галина Левицька запросила гостей в дім, провівши невеличку екскурсію.  Він облаштований комфортними кімнатами з окремими санвузлами, усім необхідним приладдям для навчання та дозвілля дітей.

Левицька Галина Аліківна  має трьох власних неповнолітніх  дітей та прийняла в своє материнське серце двох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Запрошені гості привітали з новосіллям велику родину, подякувати мамі-виховательці Галини Левицькій за її доброту, материнську любов та вручили подарунки дітям.

Кожна дитина заслуговує на гідні умови життя, виховання, на те, щоб бути щасливою.

Варто пам’ятати, що чужих дітей не буває і кожен із нас може долучитись до благородної справи. Адже, дуже важливо, аби дітки, які і так обділені батьківською любов’ю відчували підтримку і турботу небайдужих людей.

Для тих, хто бажає здійснити благородну місію - стати батьками-вихователями, необхідно зробити декілька кроків:надати пакет документів та   пройти  курс навчання з виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті: https://www.msp.gov.ua/content/dityachiy-budinok-simeynogo-tipu.html або за адресою: м. Новоград-Волинський,  вул. Шевченка, 16, каб101, та за тел.0976824937

Чекаємо Вас

 

Довідково

Дитячий будинок сімейного типу створений на базі будинку, який був придбаний Баранівською міською радою за кошти субвенції з державного бюджету у сумі 1951752, 32 грн.