Друк

Освітній курс «Безбар’єрна грамотність». Долучайтеся до перегляду на «Дія.Цифрова освіта»

.

Що таке безбар’єрність? Які основні її принципи? Кого вона стосується? Відповіді на ці питання дає освітній курс «Безбар’єрна грамотність» на Дія.Цифрова освіта.

 

«Коли на рівні держави впроваджуються нові підходи, виникає необхідність в освітніх продуктах, які пояснюють нову суспільну норму. Тому, коли за ініціативою першої леді Олени Зеленської безбар’єрність стала частиною державної політики, виникла необхідність створити серіал «Безбар’єрна грамотність», – зазначила Радниця – Уповноважена Президента України з питань безбар’єрності.

У 8-ми серіях тривалістю 6-10 хвилин розповідається про безбар’єрність та все, що з нею пов’язано, на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

 

Долучайтесь до перегляду за посиланням:  https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy

 

Курс Мінцифри створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської в партнерстві з Радницею – Уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, ГО «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Права людини для України», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

 

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree