Друк

На Житомирщині продовжують реалізовувати соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України»

.

26 жовтня заступник голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Денисовець провів онлайн нараду з головами районних державних адміністрацій та територіальних громад Житомирської області з питань завершення облаштування та підготовки снарядів для занять спортом на території парків, які внесені до другої черги проєкту «Активні парки».

Участь в нараді взяли голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, заступник начальника управління - начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрій Савчук.

У ході наради учасники обговорили питання підготовки та хід робіт з облаштування елементів інфраструктури парків «другої черги».

Юрій Денисовець зазначив: «У громадах Житомирської області необхідно усунути недоліки та пришвидшити завершальні роботи з облаштування активних парків».

Загалом в Новоград-Волинському районі планується облаштувати 5 таких локацій «другої черги».

Нагадаємо, що «Активні парки» – це один з проектів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Головна мета проекту – зробити спорт доступним для всіх, як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів кожної області.