Друк

В'ячеслав Авраменко взяв участь у церемонії відкриття Пам’ятного знаку «Захисникам України» в Ємільчинській територіальній громаді

.

14 жовтня в Україні відзначаються визначні свята - День захисників та захисниць України, Покров Пресвятої Богородиці і День українського козацтва.
З цієї нагоди у Ємільчинській територіальній громаді Новоград-Волинського району відбулося урочисте відкриття Пам’ятного знаку «Захисникам України» — тим воїнам АТО/ООС, які поклали своє життя заради майбутнього вільної та незалежної України і тим, хто зараз, не шкодуючи сил і самого життя, захищає нашу країну.
 
Участь у церемонії взяли голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, голова Ємільчинської територіальної громади Сергій Волощук, волонтери, учасники АТО/ООС Новоград-Волинщини, громадськість.
 
Як відзначив у своєму виступі голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, цим знаком ємільчинці вклоняються перед тими, хто поклав життя за наше мирне майбутнє, перед матерями, чиї сини на Сході України сьогодні гідно несуть бойову варту, захищаючи її цілісність і недоторканість.
 
Не обійшлося і без нагороджень. В’ячеслав Авраменко вручив подяку Новоград-Волинської районної держадміністрації голові громадської організації “Брацтво ветеранів АТО Ємільчинщини” Олександру Подлуцькому та висловив слова вдячності за активну громадянську позицію.
 
Світлу пам'ять полеглих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання. На знак вічної скорботи за полеглими захисниками до монументу були покладені живі квіти.
 
Вічна пам’ять та слава усім загиблим воїнам, які віддали своє життя за нашу Батьківщину, за наше майбутнє! Герої не вмирають, вони житимуть в наших спогадах, добрих справах в ім’я рідної України.