Друк

Відбулися заходи з покладання квітів до Арки пам'яті Небесній сотні та загиблим воїнам в АТО та відкриття пам'ятної дошки Роману Шухевичу

.

13 жовтня напередодні Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Українського козацтва і Дня створення Української повстанської армії відбулося покладання квітів до Арки пам’яті Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО.

 В заході взяли участь керівник апарату Новоград-Волинської районної державної адміністрації Михайло Гайдаєнко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, міський голова Микола Боровець, секретар Новоград-Волинської міської ради Оксана Гвозденко, представники виконавчих органів міської ради та громадських організацій, депутати, ветерани та учасники бойових дій, військовослужбовці, учнівська та студентська молодь, громадськість.

Згодом учасники заходу пройшли урочистою ходою до багатоповерхової будівлі по вул. Шевченка, 4, де відбулося відкриття та освячення інформаційної дошки, присвяченої видатному українському політику і державному діячу, лідеру крайового осередку Організації українських націоналістів, генералу Української повстанської армії Роману Шухевичу.

Почесне право відкрити інформаційну дошку Герою надали голові Новоград-Волинського міськрайонного осередку Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. Романа Шухевича Віктору Бусленку та директору міського Молодіжного центру Володимиру Ліберді.

Після цього присутні поклали квіти до пам’ятної дошки та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих борців за свободу та незалежність України.

 

joomlamodniyportal.ru