Друк

Іван Туровський взяв участь у онлайн-нараді щодо вакцинації працівників закладів освіти Житомирської області

.

07 жовтня під керівництвом заступника голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Денисовця відбулась онлайн нарада з питань стану проведення кампанії з вакцинації населення Житомирської області від гострої респіраторної хвороби COVID-19, зокрема працівників закладів освіти.

У нараді взяли участь перший заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Іван Туровський, керівники відділів, управлінь освіти Житомирської області та представники територіальних громад.

Під час наради обговорювали складну епідемічну ситуацію в області з коронавірусною хворобою, стан вакцинації вчителів, вихователів дошкільних  та спеціальних навчальних закладів. Також було проаналізовано ситуацію щодо вакцинації працівників закладів освіти в  розрізі окремих громад, розглянуті проблемні питання.

Юрій Денисовець повідомив, що за офіційною статистикою, в середньому серед територіальних громад Новоград-Волинського району хоча б однією дозою вакцини вакциновано 82,6% працівників закладів освіти. Найбільше ж по області освітян вакциновано у Житомирському районі – 82,9 %, найменше - у Коростенському районі – 77,2%.

На завершення наради заступник голови облдержадміністрації зазначив, що наразі вакцинація є єдиним засобом захисту від важкого чи середнього перебігу коронавірусної хвороби та закликав керівників закладів освіти провести роз’яснювальну роботу серед своїх працівників, адже від них залежить колективний імунітет та забезпечення повноцінного безпечного навчального процесу в Житомирській області.