Друк

Вікіпедія оголосила конкурс статей про культурну спадщину й видатних постатей України

.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» та Благодійний фонд «Бібліотечна країна» запрошують долучитися до конкурсу статей про культурну спадщину і видатних постатей України, який буде проходити з 5 жовтня до 5 листопада 2021 року.

Цільовою аудиторією конкурсу є бібліотеки України, хоча долучитися можуть усі охочі.

Щоб долучитися до конкурсу, потрібно зареєструватися у Вікіпедії і створити чи суттєво поліпшити принаймні одну статтю протягом конкурсного періоду згідно з правилами Вікіпедії. На переможців очікують цінні призи та сувеніри, активних учасників й учасниць – пам’ятні сувеніри і сертифікати про участь. 

Зазначимо, що у межах підготовки до конкурсу заплановано проведення вебінарів, які пройдуть 7 та 19 жовтня, де йтиметься про конкурс та детальну інструкцію, як взяти у ньому участь.  Реєстрація вже відкрита.

Зареєструватися на вебінар: bit.ly/BiblioWebinars

Довідково: такий конкурс «Вікімедіа Україна» проводить уже вдруге. У межах конкурсу 2018 року бібліотекарі та користувачі із 45 бібліотек з усієї України створили та доповнили майже 300 статей.

Сторінка конкурсу у Вікіпедії: http://biblio.wikipedia.org.ua  

Адреса організаторів для запитань і пропозицій: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа: Осадчук Ганна Григорівна (098 719 72 70)