Друк

Виїзне засідання робочої групи на полігон твердих побутових відходів м. Новограда-Волинського, а також у місця зберігання відходів Чижівської сільської територіальної громади

.

09 червня робочою групою у складі представників районної державної адміністрації та депутатів районної ради було здійснено перше виїзне засідання на полігон твердих побутових відходів м. Новограда-Волинського, а також у місця зберігання відходів Чижівської сільської територіальної громади.
 
Участь у виїзному засіданні взяли голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи-головний архітектор райдержадміністрації Дмитро Гудзь, представники Новоград-Волинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області.
 
Заступник Новоград-Волинського міського голови Віталій Якубов проінформував присутніх про вивіз та прийом сміття на полігон ТПВ м. Новограда-Волинського. Нині розпочато експлуатацію другого пускового комплексу першої черги полігону. З метою контролю обсягів фактично прийнятих відходів, на полігоні ТПВ встановлено ваги та камеру відеоспостереження, яка передає зображення при в’їзді та виїзді на полігон. Віталій Якубов зазначив, що крім цього ведуться перемовини щодо прибирання сміття, яке наразі знаходиться за межами полігону, тобто на території Чижівської ТГ.
 
У ході зустрічі Чижівський сільський голова Аркадій Ратушнюк доповів про зберігання відходів Чижівської територіальної громади, зауваживши, що дане питання знаходиться на контролі. Також Аркадій Ратушнюк зазначив, що майже у всіх населених пунктах Чижівської громади встановлено сміттєві баки. Очищення урн здійснюється систематично в міру їх наповнення.
 
Зазначимо, що інспектування стану сміттєзвалищ у Новоград-Волинському районі буде продовжено на наступному тижні.

joomlamodniyportal.ru