Друк

Відбулося засідання двох комісій

.

06 травня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Івана Туровського відбулося засідання комісії з розгляду питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за участю представника Служби безпеки України та працівників окремих структурних підрозділів Новоград-Волинської районної державної адміністрації.

 

На засіданні комісії розглянуто питання щодо розгляду заяв призначення (відновлення) внутрішньо переміщеним особам, які проживають за фактичним місцем проживання на території Новоград-Волинського району, виплати пенсій (щомісячного довічного грошового утримання), довічних державних стипендій, усіх видів соціальної допомоги та компенсацій (адресної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, допомоги на дітей одиноким матерям, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, допомоги при народженні дитини, державної допомоги особам, які не мають право на пенсію).

Відповідно до норм чинного законодавства та на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов домогосподарств комісія прийняла рішення про призначення соціальних виплат 12 заявникам (внутрішньо переміщеним особам). 

Також цього дня відбулося засідання районної комісії з питань призначення житлових субсидій, під час якого членами комісії розглянуто питання щодо надання субсидій для відшкодування витрат на оплату ЖКП як виняток за наявності умов, зазначених у Положенні про порядок призначення і надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлових та комунальних послуг, придбання скрапленого газу та твердого побутового палива, затвердженого постановою Кабміну України від 21 жовтня 1995 р. № 848 (зі змінами та доповненнями), Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. №632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги».