Друк

Участь керівництва райдержадміністрації в онлайн-нараді

.

05 травня голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський та працівники окремих структурних підрозділів Новоград-Волинської районної державної адміністрації взяли участь в онлайн-нараді з питань реалізації державної соціальної політики під керівництвом заступників голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктора Градівського та Юрія Оханського.

 

Під час наради було розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

1) Про забезпечення внутрішньо переміщених осіб тимчасовим житлом згідно із бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України».

2) Про стан реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству (отримання державної субвенції та визначення координаторів).

3) Про використання субвенції на підтримку широкосмугового Інтернету.

4) Про хід подання клопотання та матеріалів до Мінцифри на отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №249 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг».

5) Про хід підготовки пакету документів щодо передачі державного майна ЦНАПів у комунальну власність відповідних сільських, селищних, міських територіальних громад.