Друк

11 березня - День землевпорядника України

.

Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня.

Розвиток суспільства в усі часи був пов'язаний з землею, яка і зараз залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.
В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі. Землевпорядники слідкують за тим, щоб земля використовувалась раціонально і ефективно.
Зараз в Україні проводиться земельна реформа, і саме землевпорядники є її безпосередніми виконавцями. Від їх професіоналізму залежить, наскільки по-господарськи використовується земля, в якому стані вона буде передана нащадкам.
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – свята тих, хто приймає участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, землеустрою та моніторингу земель.
Бажаю нових творчих успіхів, щастя, міцного здоров'я, любові й пошани, успіхів у роботі, весняного настрою, добра й благополуччя вам і вашим родинам. 

 

З повагою

                 Голова районної                                             
                 державної адміністрації

 

                 Володимир Михнюк