Друк

19 грудня – День Святого Миколая

.

Шановні друзі!

Світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя.

 Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще своє майбутнє.

Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми. А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя.

Ми звертаємося до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей.

Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей.

Щиро бажаємо, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися.
Зі святом, дорогі земляки !

Голова районної                                          Голова районної ради
державної адміністрації
Сергій Лавренюк                                          Франц Весельський