Друк

1 вересня – День знань

.

Дорогі учні, студенти, вчителі та викладачі!

Перший день осені завжди особливий, адже попереду безцінний період — час навчання. А здобуті знання — це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя.

Тож сердечно вітаємо вас із Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань 499 маленьких жителів Новоград-Волинської району. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників це свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань вистачило для продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

Щиро вітаємо студентів, для яких 1 вересня також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашого краю і країни. Тож ми бажаємо вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичимо вам натхнення, творчої наснаги й нових здобутків на педагогічній ниві. Здоров’я вам, тепла й любові!

Нехай же цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів - надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.

Голова районної                                           Голова районної ради
державної адміністрації
Сергій Лавренюк                                           Франц Весельський