Друк

Звернення голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслава Авраменка з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників

.

Шановні жителі Новоград-Волинського району!

Є дні, які ми ніколи не забудемо. Один з таких — День визволення України від фашистських загарбників. Скільки б років не минуло, ми пам’ятаємо відвагу та волю до перемоги, жертовність та боротьбу кожного за мирне небо для всіх нас.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто ціною власного життя визволив Україну від фашистських військ. Їх подвиг крізь роки нагадуватиме всім поколінням українців про мужність та хоробрість ветеранів Другої світової війни. Герої тих часів без вагань та роздумів стали на захист своїх родин, своєї землі, свого права на щасливе майбутнє.

Друга світова війна стала жахом для кожної української сім’ї, адже принесла із собою втрати, біль і сльози. Але разом із тим показала, наскільки єдиними були всі учасники тих подій у прагненні до свободи. Сьогодні ми вклоняємося всім, хто визволив рідну землю від ворога, пишаємося їх героїзмом, стійкістю та патріотизмом!

 

Пам’ятаємо та дякуємо!

Голова Новоград-Волинської
районної державної адміністрації                                                    В’ячеслав АВРАМЕНКО