Друк

Віталій Бунечко: У 2020-21 р.р. у рамках програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури

.

Віталій Бунечко: У 2020-21 р.р. у рамках програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури
 
Впродовж цих двох років у Житомирській області в рамках президентської програми «Велике будівництво» у 22 громадах було реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури.
 
Зокрема, це 7 приймальних відділень, 24 амбулаторії та медичні заклади обласного значення. Загалом на реалізацію даних проєктів державою було виділено понад 330 мільйонів гривень.
 
«Слід відзначити, що завдяки програмі Президента України “Велике будівництво” на Житомирщині завершено всі довгобуди та недобудови, які безпорадно простоювали в громадах області з 2017 року», — наголосив Віталій Бунечко.
 
Також голова облдержадміністрації зазначив, що дані медзаклади забезпечені дороговартісним обладнанням (комп’ютерними томографами, сучасними апаратами УЗД, рентгенапаратами тощо) та транспортом, необхідних для своєчасного надання якісних медичних послуг жителям кожної громади області.
 
«Медична галузь й надалі не залишиться поза увагою. Вже зараз можна впевнено сказати, що президентська програма суттєво змінила обличчя нашої медицини. Це стосується як сучасних та комфортних приміщень де працюють медики й отримують послуги пацієнти, так і технічного оснащення», — додав Віталій Бунечко.
 
Нагадаємо, що в рамках президентської програми «Велике будівництво» у 2021 році було здійснено реконструкцію Житомирського обласного онкологічного диспансеру.
 
Також у рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році розпочато роботи зі створення інфекційного відділення у селі Гуйва.