Друк

Велике будівництво на Житомирщині: у 2021 році в області реалізовується 43 об’єкти дорожньої інфраструктури. ВІДЕО

.

Цьогоріч у рамках президентської програми «Велике будівництво» реалізовується 43 об’єкти будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, на даний час влаштовано 88,15 км верхніх шарів покриття, по 17 об’єктам роботи завершено, а це 55,49 км автошляхів.

На ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у 2021 році для Житомирщини з державного бюджету передбачено субвенцію у розмірі 1 353 024,3 тис. грн.

Крім того, у рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році у Житомирській області здійснюється будівництво, реконструкція та капітальний ремонт 11 об’єктів соціальної сфери, серед яких 3 медичні заклади, 3 заклади спорту, 2 дитячих садочка, 1 заклад культури, 1 школа, 1 ЦНАП.

Офіс Президента України підготував цикл тематичних ВІДЕО про важливість ремонту доріг у державі, одне з яких можна переглянути нижче.