Друк

До уваги виборців, особ без реєстрації, внутрішньо переміщених особ та трудових мігрантів Новоград-Волинського району!

.

У зв’язку з призначенням місьцівих виборів на 25 жовтня 2020 року у Вас є можливість змінити свою виборчу адресу та  проголосувати на виборах цієї осені.

Відповідно до частини 3 статті 8 Закону України “Про Державний реєстр виборців” за зверненням виборця відділ ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації може зазначити не тільки зареєстровану виборчу адресу, а й за місцем фактичного проживання.

 

Для цього виборець має право подати заяву у паперовій формі особисто або через уповноважену особу, повноваження якої оформлено відповідно до законодавства, до Відділу, а також в електронній формі.

Звернення в електронній формі можуть бути надіслані виборцем із використанням мережі "Інтернет" (https://cutt.ly/Id3Uz6N) за допомогою цифрового підпису прирівняним до власноручного підпису відповідно до Закону України "Про електронні довірчі послуги" (кваліфікований електронний підпис).

 Така заява може бути подана у міжвиборчий період та у перші п’ять днів відповідного виборчого процесу (до 10 вересня 2020 року включно) .

Крім того, виборець, якому за його мотивованою заявою буде визначено іншу виборчу адресу, ніж адреса, за якою зареєстровано його місце проживання, може звернутися до органу ведення Реєстру з новою заявою не раніше ніж через один рік після дати внесення до Реєстру останньої зміни його виборчої адреси.

Адреса відділу м.Новоград-Волинський вул. Шевченка 16 каб.№102 (4 пповерх) Довідки за телефоном (04141) 2-51-22.