Друк

Шановні жителі та гості району!

З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції (COVID-19) на території району вкрай необхідно зменшити кількість будь-яких зустрічей з колегами і друзями. Особливо рекомендується уникати контакту з людьми похилого віку та тими, хто повернувся із-за кордону. Намагайтесь бути вдома і без особливої потреби нікуди не виходити.

Під час карантину треба дотримуватися самоізоляції і за можливості обмежити відвідування культових споруд, участь у церемоніях та процесіях, богослужіннях та інших релігійних зібраннях, місцях паломництва, адже навіть один інфікований може стати причиною зараження великої кількості людей, які в цей час перебували разом із ним в одному приміщенні, а вони, в свою чергу, продовжать інфікувати інших людей. І цей ланцюжок зараження досить важко зупинити.

Тож у цей непростий час просимо усіх потурбуватися про своє здоров’я та здоров’я ближніх, та не наражати один одного на небезпеку під час поширення коронавірусу!

Наголошуємо на недопустимості легковажного ставлення до коронавірусної інфекції, ігноруванні вказівок лікарів та, з метою збереження здоров’я та життя наших близьких, закликаємо дотримуватися усіх необхідних профілактичних заходів, які рекомендує Міністерство охорони здоров’я України.

 

Районна державна адміністрація