Друк

НА ЗВЯГЕЛЬЩИНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ВИЯВИЛИ НАРКОТИКИ У ПАЦІЄНТА МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

.

Під час надання медичної допомоги співробітниками екстреної швидкої медичної допомоги, поліцейські виявили у хворого ін'єкційні наркотики. Розпочато кримінальне провадження.

До поліції надійшло телефонне повідомлення з медичного закладу про надання ними допомоги невідомому чоловікові, якого знайшли на узбіччі однієї з центральних вулиць міста. З численними ушкодженнями в області голови його було відвезено каретою екстреної швидкої медичної допомоги до приймального відділення Новоград-Волинського ТМО, куди негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Хоча чоловік знаходився у свідомому стані, однак розповідати за яких обставин він отримав тілесні ушкодження та називати своє ім'я - відмовився. Правоохоронці одразу встановили особу пацієнта. Ним виявився наркозалежний, раніше осуджений за зберігання наркотичних засобів 35-річний місцевий житель.

Під час проведення поверхневого огляду поліцейські вивили в нього медичний шприц, який частково був наповнений рідиною коричневого кольору. За попередніми даними, це був опій ацетильований.

Знахідку правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ст. 309 ККУ) розпочато кримінальне провадження. Подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років, - коментує начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

Новоград-Волинський ВП
ГУНП в Житомирській області