Друк

ПЕРШОЮ У НОВОМУ РОЦІ НАРОДИЛАСЯ ДІВЧИНКА

.

Уже традиційно керівництво району та міста вітало матерів, котрі народили діточок у перші хвилини нового року. Першою з’явилася на світ Валерія, вагою 3800 г та зростом 51 см. Це другі пологи у її мами, 22-річної Юлії Зубчук із міста. А 2 січня о 12.50 год. Ганна Якубовська із с. Жолобне народила юну мешканку району. 

Вага новонародженої – 2920 г, зріст – 52 см. Для подружжя Якубовських це третя дитини. Двоє старших-хлопчики.   

- Тепер кожен Новий рік буде плавно переходити у святкування дня народження доньки, — посміхається Ганна Якубовська. – Буде свято в квадраті.

 

Традиція починати перший день року з привітань народжених у новорічну ніч триває вже не один рік. Привітати молоду маму до пологового відділення завітали заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальник відділу у справах сім'ї, молоді і спорту Віктор Дейнека, головний лікар міськрайТМО Василь Борис, заступник головного лікаря з охорони здоров’я матері та дитини Василь Холевчук, заступник головного лікаря з медичної частини Микола Руденко. Керівництво району вручили мамі пилосос, іграшки, солодкі подарунки.

Після народження третьої дитини сім’я Якубовських набуває статусу багатодітної родини. Відділом у справах, сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації будуть оформлені необхідні документи, відповідно до яких родині Якубовських надаватимуться пільги, передбачені законодавством з питань соціального захисту багатодітних сімей.

Усього у 2011 році у Новоград-Волинському районі народилося 132 немовлят. Це, як не прикро, на 103 дитини менше, аніж у 2010 році.

Завідуюча пологовим відділенням Новоград-Волинського міськрайТМО Ніна Чумак кожним пологам у відділенні несказанно рада. Адже діти – це найкращий подарунок.

Інна Денисенко
завідувачка сектора з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації