Друк

РАЙОННИЙ БЮДЖЕТ НА 2012 РІК ЗАТВЕРДЖЕНО

.

30 грудня відбулося друге пленарне засідання 7-ї сесії районної ради VI скликання. А розпочалося воно привітальними словами голови районної ради Ф.В. Весельського з новорічними та різдвяними святами депутатів усіх рівнів, сільських, селищного голів, керівників і працівників структурних підрозділів районної ради та райдержадміністрації.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, які виносились на друге пленарне засідання. 

 

На сесії районної ради було затверджено районний бюджет на 2012 рік. Доходна частина районного бюджету складає 178 млн. 762 тис. 802 грн., в тому числі по загальному фонду – 177 млн. 073 тис. 898 грн., по спеціальному фонду – 1 млн. 688 тис. 904 грн.  Видаткова частина складатиме 178 млн. 762 тис.802 грн., в тому числі по загальному фонду – 161 млн. 923 тис. 898 грн., по спеціальному фонду – 16 млн. 838 тис. 904 грн. Бюджетна політика у районі спрямовуватиметься в першу чергу на забезпечення стабільності фінансування соціальних витрат, пов’язаних з виплатою заробітної плати працівникам бюджетної сфери, реалізацією соціальних гарантій і соціального захисту вразливих верств населення (ознайомитись із рішеннями сесії можна буде на офіційному сайті Новоград-Волинської районної ради).

Було також затверджено Програму економічного і соціального розвитку району на  2012 рік (Докладніше…), Програму зайнятості населення на 2012 – 2013 роки (Докладніше…).

Погоджено та продовжено контракт з директором комунального підприємства „Земельно-кадастрове бюро Новоград-Волинської районної ради”, розглянуто земельні питання та затверджено розпорядження голови районної державної адміністрації. По усіх питаннях прийняті відповідні рішення.

На пленарному засіданні сесії районної ради було підписано угоду між районною, міською радами та районною державною адміністрацією. Офіційний документ підписали голова районної державної адміністрації Сергій Лавренюк, міський голова Володимир Загривий, голова районної ради Франц Весельський. 

Дана угода необхідна для ефективного здійснення самоврядування в інтересах територіальних громад району та міста, взаємодії і координації дій рад міста, району і районної державної адміністрації. 

Сектор з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації