Друк

продовження карантину та посилення протиепідемічних заходів на території Новоград-Волинського району.

.

13 листопада 2020 року в Новоград-Волинській районній державній адміністрації було проведене позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №29 від 13.11.2020.) під час якого були розглянуті питання щодо продовження карантину та посилення протиепідемічних заходів на території Новоград-Волинського району.

 

На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новоград-Волинської райдержадміністрації (протокол від 13.11.2020 за №29, який додається) на території Новоград-Волинського району встановлені нові  карантинні заходи.

Шановні мешканці Новоград-Волинського району! Просимо Вас на період карантину дотримуватись протиепідемічних заходів та карантину, особливо в місцях масового скупчення людей (ринки, об’єкти торгівлі і харчування, транспортні засоби загального користування тощо).

Також нагадуємо, що за недотримання протиепідемічних заходів під час карантину до громадян (як юридичних, так і фізичних) застосовуються міри адміністративної відповідальності, а у випадку порушення режиму самоізоляції, що призвело до тяжких наслідків, в тому числі смерті третіх осіб, до кримінальної відповідальності.

Протокол комісії