Друк

Зустріч керівництва району з випускниками шкіл

.

Новоград-Волинська районна державна адміністрація привітала випускників з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

16 червня 2020 року відбулась зустріч керівництва району з випускниками шкіл з дітьми, які ростуть і виховуються у сім’ях піклувальників, прийомних сім'ях та дитячих будинків сімейного типу.

Цьогоріч у Новоград-Волинському районі документ про повну загальну середню освіту отримає 3 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Зі словами підтримки до молодих людей звернулися голова райдержадміністрації Литвинчук Сергій, заступник голови райдержадміністрації Остапчук Михайло, начальник відділу освіти, культури та спорту райдержадміністрації Антипчук Олександр; директор Новоград-Волинського міського центру зайнятості Сербін Віктор, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Бойко Володимир.

Вони висловили випускникам щирі побажання успіхів у подальшому навчанні та дорослому житті, а також профорієнтаційні рекомендації щодо вступу до вищих навчальних закладів.

Випускники отримали грошову допомогу, а їхні піклувальники та батьки-вихователі - квіти, солодощі та слова вдячності.

 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/9428-zustrich-kerivnictva-rajonu-z-vipusknikami-shkil#sigProGalleria99aced2bd7
joomlamodniyportal.ru