Друк

Чергове засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів

.

07 лютого 2020 року Новоград-Волинським районним центром соціальних служб проведено чергове засідання групи взаємопідтримки. На засіданні було розглянуто тему: «Знайомство з новими учасниками групи взаємопідтримки».

«Про порядок та умови надання у 2019-2020 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа». У зв’язку з тим, що на засіданні в перший раз присутні голова районної державної адміністрації Сергій Литвинчук та заступник голови районної державної адміністрації Михайло Остапчук, директор Центру Надія Мельничук розповіла, що таке саме група взаємопідтримка, з якою метою проводяться зібрання та ознайомила презентацією дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, патронатних вихователів, які функціонують у Новоград-Волинському районі.
А також, Тетяна Анатоліївна Шульга завідувачка сектору з питань обслуговування осіб із інвалідністю та надання цільових виплат управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської районної державної адміністрації розповіла детально про порядок та умови надання у 2019-2020 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Матері - виховательки та прийомні батьки активно обговорювали деталі постановки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківських прав на квартирний та соціально квартирний облік, а також батьки обговорили з головою районної державної адміністрації Сергієм Литвинчуком проблемні питання функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.