Друк

ОГОЛОШЕННЯ

.

 Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання"

 Новоград-Волинська державна районна адміністрація відповідно до пункту 12 Постанови Кабінету  Міністрів України від 27.12.2017р.

№1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», на підставі розпорядження голови районної державної адміністрації від 22.10.2019р. №65-к «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»» оголошує конкурс на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Юридичне та фактичне місцезнаходження:11700, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, буд. 28/2.

Основні напрями діяльності: Комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» здійснює свою діяльність на підставі Статуту Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Згідно Статуту:

  • своєчасне надання кваліфікованої, спеціалізованої амбулаторно-поліклінічної стоматологічної допомоги.
  • створення умов, необхідних для забезпечення доступної та якісної медичної допомоги населенню, організації належного управління внутрішнім лікувально-діагностичним процесом та ефективного використання майна та інших ресурсів Підприємства.
    • здійснення відповідно до законодавства України на безвідплатній та відплатній основі терапевтичного, хірургічного, ортопедичного, ортодонтичного обслуговування дорослого та дитячого населення Новоград-Волинської міської об´єднаної територіальної громади, сіл та селищ Новоград-Волинського району із застосуванням сучасних засобів і методів профілактики, діагностики і лікування хвороб, травм чи інших розладів здоров’я. Використання методів рентгенологічних досліджень.
    • забезпечення надання цілодобової невідкладної стоматологічної допомоги, планового лікування, консультативної допомоги в амбулаторно-поліклінічних підрозділах.

Структура Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Затверджено кошторисні призначення на 2019 рік для фінансового забезпечення діяльності Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» у сумі 8 242,2 тис. грн.

Строк подання документів: з 12 листопада 2019 року по 11 грудня 2019 року (в разі подання документів особисто – до 17 год. 00 хв.).

Документи претендентів приймаються за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, буд. 16, каб. 38.

За довідками звертатись:  м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, буд. 16, каб. 38, телефон 2-13-18, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі на зайняття посади головного лікаря Комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» , подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» такі документи:

-         копія паспорта громадянина України, що засвідчується особистим підписом;

-         письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади;

-         резюме у довільній формі;

-         автобіографію;

-         копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»;

-         копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи; - згоду на обробку персональних даних;

-         конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

-         довідку МВС про відсутність судимості;

-         медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ України;

-         попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду;

-         заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів;

-         підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендента на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»:

- повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Охорона здоров’я»;

 - проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю;

 - підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли, тощо);

 - наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

 - стаж роботи за фахом - не менше 5 років.

Бажано:

- наявність спеціалізації з «Організації і управління охороною здоров’я»;

 - стаж роботи на керівних посадах - не менше 5 років.

Вимоги до конкурсної пропозиції претендента на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

- план реформування Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» протягом одного року;

- заходи з виконання завдань Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

 - пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»;

 - пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».

Умови оплати праці головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» із зазначенням істотних умов контракту:

Посадовий оклад (за тарифним розрядом) головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» – 5 763,00 грн. Підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, премії та матеріальна допомога визначаються відповідно до наказу Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства охорони здоров’я України від 05.10.2005 № 308/519, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.10.2005 за № 1209/11489, «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення» (із змінами) та інших нормативних актів з питань оплати праці.

Дата, час  та місце проведення конкурсу

Засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» відбудеться 12 грудня 2019 року о 10 годині за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, буд. 16.

Додаток 1

до Порядку Голові конкурсної комісії

Колотову С.Ю.

 ____________________________________,

 (прізвище, ім'я та по батькові претендента)

який (яка) проживає за адресою:

____________________________________ ____________________________________,

____________________________________

(номер контактного телефону)

 e-mail _________________@ ___________

(заповнюється друкованими літерами)

ЗАЯВА

Прошу допустити мене до участі в конкурсі на зайняття посади ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________                         (найменування посади та зазначення мотивів для зайняття посади)

Підтверджую достовірність інформації у поданих мною документах.

Інформацію про проведення конкурсу прошу повідомляти мені шляхом (проставляється позначка "+" навпроти одного із запропонованих способів):

1 надсилання листа на зазначену адресу;

1 надсилання електронного листа на зазначену електронну адресу;

1 телефонного дзвінка за номером ______________________________________________________;

1____________________________________________________________________ (в інший доступний спосіб)*

 

 

___ ____________ 20__ р.                                                    _______________ (підпис)

* У разі неможливості передачі інформації в обраний спосіб повідомлення надсилається на адресу зазначеної у цій заяві електронної пошти.

Додаток 2

до Порядку

ЗГОДА

на обробку персональних даних

 

Я, ____________________________________________________________________,              (прізвище, ім'я, по батькові)

 народився ___ ____________ 19__ р., документ, що посвідчує особу (серія ____N ______), виданий _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________,

відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" (далі - Закон) даю згоду на:

обробку моїх персональних даних з первинних джерел у такому обсязі: відомості про освіту, професію, спеціальність та кваліфікацію, трудову діяльність, науковий ступінь, вчене звання, паспортні дані, дані про зареєстроване або фактичне місце проживання, біографічні дані, номери телефонів, дані про мою участь у міжнародних та європейських проектах;

використання персональних даних, що передбачає дії володільця персональних даних щодо їх обробки, в тому числі використання персональних даних відповідно до їх професійних чи службових або трудових обов'язків, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права на обробку персональних даних іншим суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними (стаття 10 Закону);

поширення персональних даних, що передбачає дії володільця персональних даних щодо передачі відомостей про фізичну особу (стаття 14 Закону);

доступ до персональних даних третіх осіб, що визначає дії володільця персональних даних у разі отримання запиту від третьої особи щодо доступу до персональних даних, доступ суб'єкта персональних даних до відомостей про себе (стаття 16 Закону).

Зобов'язуюся в разі зміни моїх персональних даних подати у найкоротший строк уточнену достовірну інформацію та оригінали відповідних документів для оновлення моїх персональних даних.

 

 ___ ____________ 20__ р.   

 

___________________

                                                                                                                      (підпис)

 

Додаток 3

до Порядку

 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

про вимоги та обмеження, встановлені Законом України

«Про запобігання корупції»

Про вимоги та обмеження, встановлені Законом України "Про запобігання корупції", попереджений (попереджена).

 

___ ____________ 20__ р. ________________                           _________________________

                                                          (підпис)                                        (прізвище, та ініціали)

 

Додаток 4

до Порядку

 ЗАЯВА*

про відсутність конфлікту інтересів

Прізвище, ім'я, по батькові                _____________________________________________

 

Місце роботи                                       _____________________________________________

 

Номер контактного телефону            _____________________________________________

 

Електронна адреса                              _____________________________________________

 

1. Чи наявні поточні інвестиції, вкладені Вами у суб'єкти господарювання, що можуть мати інтерес стосовно посади (найменування посади), зокрема прямі чи опосередковані інвестиції (наприклад, до холдингової компанії), крім інвестицій до інвестиційних фондів, недержавного пенсійного фонду та інших подібних інвестицій, які не контролюються Вами:

 

1) акції, облігації та інші цінні папери?                                                                     так**1ні                    ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

2) комерційні підприємницькі інтереси (наприклад, спільне підприємство,         так**1ні                   

партнерство)?

______________________________________________________________ ______________________________________________________________

 

2. Чи є Ви власником прав інтелектуальної власності, які можуть бути

розширені або звужені за результатами роботи (назва посади), на:

1)  патенти, знаки на товари та послуги, авторські права (включаючи заявки,      так**1ні                   

що розглядаються)? ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

2) запатентоване ноу-хау?                                                                                            так**1ні                                 ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

 

3. Чи проводили Ви протягом останніх чотирьох років експертну оцінку,

 пов'язану з державною реєстрацією, клінічними/доклінічними випробу-

ваннями (дослідженнями) лікарських засобів, що може стосуватися

посади (назва посади)?                                                                                                 так**1ні                           ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

 

4. Чи перебували Ви протягом останніх чотирьох років на посаді, на якій

Ви представляли або захищали інтереси, які можуть бути пов'язані з по-

садою (назва посади)?                                                                                                  так**1ні                    ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

 

5. Чи отримували Ви будь-які платежі (крім компенсації оплати за проїзд)

 або гонорари за публічні виступи / публікації, що можуть стосуватися

посади (назва посади)?                                                                                                 так**1ні                      ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

 

 6. Чи наявні інші обставини, в тому числі пов'язані з приватним інтересом

 Ваших близьких осіб, що можуть сприйматися як вплив на Вашу об'єктив-

ність та незалежність?                                                                                                   так**1ні                       ______________________________________________________________ ______________________________________________________________

 

Зазначаю, що ця заява правдива і містить повну інформацію.

 

Погоджуюся на оприлюднення зазначеної у цій заяві інформації на офіційному веб-сайті органу управління.

 

 

 

___ ____________ 20__ р.                                                          ___________________ (підпис)

 

 

 

 

*У цій заяві зазначаються обставини, що можуть становити приватний інтерес у сфері, в якій претендент на посаду планує виконувати свої службові обов'язки, що може вплинути на об'єктивність чи неупередженість прийняття ним рішень або на вчинення чи невчинення дій під час виконання повноважень.

До приватного інтересу належать фінансовий, професійний чи інший інтерес, а також інтерес, який може вплинути на результати такої роботи.

Також зазначається про такий інтерес близьких осіб претендента на посаду (осіб, які спільно проживають, пов'язані спільним побутом і мають взаємні права та обов'язки із претендентом (крім осіб, взаємні права та обов'язки яких із суб'єктом не мають характеру сімейних), у тому числі осіб, які спільно проживають, але не перебувають у шлюбі, а також незалежно від зазначених умов - чоловіка, дружини, батька, матері, вітчима, мачухи, сина, дочки, пасинка, падчерки, рідного брата, рідної сестри, діда, баби, прадіда, прабаби, внука, внучки, правнука, правнучки, зятя, невістки, тестя, тещі, свекра, свекрухи, усиновлювача чи усиновленого, опікуна чи піклувальника, особи, яка перебуває під опікою або піклуванням претендента) та у разі наявності інших осіб, з якими претендент на посаду має важливі спільні інтереси та які можуть бути сприйняті як втручання в його діяльність (наприклад, роботодавця, співробітників тощо).

Відповідь "так" на поставлені питання не має наслідком необрання на посаду.

** У разі проставлення позначки "+" навпроти відповіді "так" дайте пояснення у таблиці.

                                                                     ___________

додаток Статут

додаток Структура