Друк

День партизанської слави відзначили в районі

.

78 років минуло з дня перемоги над фашизмом, внесок партизанів в цю велику перемогу не описати словами.

Боротьба за землі України не оминула жодного куточку нашої країни, звягельщина не виняток. Партизани зіграли велику роль у розгромі ворога, за що ми їм ще багато років будемо щиро дякувати. Сьогодні вже традиційно аби згадати славетне  минуле і подякувати ветеранам за великий подвиг, за вільну землю і за мирне небо над головами, зібрались керівництво району, учасники партизанського руху та безпосередні свідки тих важких років війни.

Всі присутні біля меморіального комплексу «Партизанський Дуб» від щирого серця подякували усім хто ще живий та хвилиною мовчання згадали полеглих. Першою до присутніх звернулась перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, вона низько вклонилась та подякувала за мирне життя.

 «Ось вже 5 років як йде війна в нашій країні ми згадуємо полеглих у Другій світовій і на жаль, загиблих цієї, теперішньої війни. Як би не було прикро ці страшні події знову прийшли до нас і єдине, що ми можемо вдіяти - молитися за здоров'я наших воїнів, згадувати вже полеглих та бажати одне одному мирного неба! Нехай як скоріше настане мир! Дякую усім за ваш нелегкий подвиг, міцного вам здоров'я та усього найкращого!» - побажала у своєму виступі Наталія Володимирівна. До покладання квітів приєднались заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, голова районної ради ветеранів Петро Фатенко та керівник Новоград-Волинської райміської організації  «Товариства сприяння оборони України» Любов Бочковська.

Окрім Городниці, сьогодні згадували полеглих партизанів та підпільників ще біля меморіалу в селі Мала Цвіля. Співали пісні та згадували добрим словом усіх героїв, адже доки ми пам'ятаємо про їх подвиги та боротьбу вона вічно житиме в наших серцях. Цього дня Наталія Даниленко викоанал почесну місію від райдержадміністрації вручила грамоти головам Городницької ОТГ Івану Онищуку та Чижівської ОТГ Аркадію Ратушнюку за особистий внесок в розвиток ветеранського руху району.

 

 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/9116-den-partyzanskoi-slavy-vidznachyly-v-raioni#sigProGalleria9d7d0f56ce
joomlamodniyportal.ru