Друк

зустріч з працівниками терцентру

.

Працівниками Новоград-Волинського МРВ УДСНС України у Житомирській області проведена зустріч працівників терцентру, щодо запобігання виникнення надзвичайних подій та ситуацій, загибелі та травмування людей.

 

09 вересня 2019 року в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинської міської ради проведена зустріч працівників 10-ї ДПРЧ (м. Новоград-Волинський) Управління ДСНС України у Житомирській області, з фахівцем з оперативного реагування капітаном служби цивільного захисту Троцьким М.В. щодо запобігання виникнення різного роду надзвичайних подій та ситуацій, загибелі та травмування людей.

Зокрема було наголошено на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті та при виявленні вибухонебезпечних предметів, приділена увага правилам поведінки на водоймах. Слухачів поінформовано про випадки загибелі людей внаслідок пожеж та на водоймах, які трапилися у місті та районі протягом року.

Отриману інформацію прийнято до уваги та буде доведено соціальними робітниками до підопічних, які знаходяться на обслуговуванні установи.

Новоград-Волинський МРВ

Управління ДСНС України у Житомирській області