Друк

Стартувала акція «Милосердя»

.

Результат пошуку зображень за запитом "фото акція милосердя"З метою вшанування та привернення уваги суспільства до потреб старшого покоління з 1 вересня за ініціативою територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району проводиться  благодійна акція «Милосердя», яка приурочена до відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана.

 

  День ветерана -  свято чисте і світле, свято батьків, бабусь і дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов, шану та вдячність. 

        Завдання   територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району  здійснювати соціальне обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, забезпечувати формування комплексних заходів, спрямованих на підтримання життєдіяльності і соціальної активності пенсіонерів та інвалідів району, використовувати всі можливості для продовження активного життя пенсіонерів; збереження енергії та оптимізму, щоб як найдовше залишалися повноцінними членами суспільства; піклуватися про  організацію дозвілля та відпочинку; сприяти їх саморозвитку та самовираженню.

В ході акції ЗВЕРТАЄМОСЬ до керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності, громадських організацій, релігійних конфесій, всіх мешканців нашого міста та району не залишатися байдужими до долі старшого покоління, до людей з особливими фізичними потребами та взяти активну участь у проведенні цьогорічної благодійної акції, та надати допомогу коштами, продуктами харчування, промисловими товарами, ліками,        Завдяки Вашій підтримці ми маємо можливість організувати привітання ветеранів за місцем проживання із врученням продуктових наборів, благодійні урочисті заходи під гаслом «Тепло душі даруймо ветеранам», «Шануймо мудрих та багатих літами», День відкритих дверей у Лебедівському відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання на 30 ліжко-місць, яке діє вже 12 років, забезпечує одиноких громадян відповідно до встановлених норм для будинків-інтернатів, створення банку одягу та продуктів харчування для забезпечення соціального захисту бездомних громадян на осінньо-зимовий період.

         Доброта й милосердя завжди потрібні людям старшого покоління, особливо у наш непростий час. Поважаймо, шануймо, робімо добро! Хай вчинене Вами добро завжди повертається сторицею.

    Наш благодійний рахунок: 31550330147301

МФО 820172     код 20406320 УДК у Житомирській області

За інформацією територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району