Друк

Професійне свято відзначили працівники водного господарства

.

Напередодні Дня працівників водного господарства керівник апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко привітав з професійним святом весь колектив Новоград-Волинського міжрайонного управління водного господарства на чолі з начальником управління Оленою Горбонос.

Міцного здоров'я, миру, щастя, добробуту, злагоди у родинах, сильного людського духу, плідної праці та нових успіхів побажав Михайло Іванович всьому дружньому колективу управління. Після чого, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов'язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників водного господарства, вручив кращим працівникам міжрайонного управління водного господарства Почесні грамоти та грамоти від імені районної державної адміністрації.
З привітальним словом перед присутніми виступила начальник Новоград-Волинського міжрайонного управління водного господарства Олена Горбонос. Вона подякувала колегам за гарну роботу, окреслила основні завдання, які сьогодні стоять перед водниками та відзначила кращих працівникам галузі Почесні грамотами та подяками.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru