Друк

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІДЗНАЧИЛИ У РАЙОНІ

.

Святковий захід, приурочений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся сьогодні на базі Дідовицької ЗОШ І-ІІ ступенів.

Співорганізаторами свята дитинства стали служба у справах дітей райдержадміністрації і центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, за підтримки колективу Дідовицької ЗОШ І-ІІ ступенів.
Привітати дітвору зі святом та розділити з ними радісні моменти до Дідовицької школи завітали численні гості, серед яких: перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, начальник служби у справах дітей Володимир Бойко, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Надія Мельничук та інші.
Розпочався захід зі святкового концерту, в ході якого з вітальним словом до присутніх звернулися поважні гості свята. Успіхів у навчанні, щасливого дитинства, безмежної радості, батьківської любові та гарного літнього відпочинку побажали вони дітям.
Після чого розпочалося найцікавіше – різноманітні конкурси, такі як малюнок на асфальті, вікторина та «Веселі старти», турніри з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу – кожен присутній зміг знайти собі заняття по душі. Діти охоче приймали участь та здобували призи від організаторів свята.
Урочистою церемонією нагородження переможців завершився захід. Учасники отримали грамоти, цінні подарунки та морозиво.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8939-den-zakhistu-ditej-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleriae8a62ac1cd
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8939-den-zakhistu-ditej-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleriaaebb815edf
joomlamodniyportal.ru