Друк

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР У ШКОЛІ МИСТЕЦТВ

.

Святкове дійство – випускний концерт школи мистецтв відбувся у Палаці культури ім. Лесі Українки.

Привітати талановитих випускників завітали чисельні поважні гості, батьки та друзі.
Виступом учнів молодших класів школи мистецтв було розпочато випускний вечір. Після чого з вітальними промовами зі святкової сцени до численних присутніх звернулися почесні гості.
Привітати випускників зі святом на урочистий захід завітала представниця Новоград-Волинської районної державної адміністрації – головний спеціаліст відділу культури Олена Брацюк. Олена Василівна в свою чергу від імені районної влади привітала всіх присутніх зі святом та побажала випускникам щасливої долі, творчих злетів, натхнення, здійснення мрій та професійного довголіття.
Директор навчального закладу Лілія Полтавченко подякувала своїм, вже колишнім учням за гарне навчання та розповіла про здобутки і досягнення колективу, про буденну кропітку працю та привітала всіх присутніх зі святом. Після чого відбулася найочікуваніша мить - вручення свідоцтва випускникам.
Концертна програма, яку підготували учні, випускники та викладачі школи мистецтв, складалася із професійних, яскравих виступів. Присутні могли насолодитися вокальними та інструментальними творами. А у фойє Палацу культури, кожен бажаючий зміг відвідати виставку робіт учнів та випускників образотворчого відділення школи мистецтв.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8937-vipusknij-vechir-u-shkoli-mistetstv#sigProGalleria7ab03a450a
joomlamodniyportal.ru